Veb dizajn i izrada sajtova


Kreativnim idejama i bogatstvom vizuelnih i tehničkih detalja mi  stvaramo veoma prisupačne i funkcionalne veb sajtove, koji će na najbolji naćin promovisati vas, vašu ideju i vaš biznis. Osim toga oni pružaju zadovoljstvo i dobar osjećaj posjetiocima.
 
Osnovne karakteristike naših sajtova:
 
Izborom Veb Centra dobijate sajt najnovije tehnologije, sa autentičnim dizajnom i sistemom za upravljanje sadržajem (za izmjenu ili dopunu objavljenog sadržaja), sistem je specijalno kreiran za domaće tržište, vrhunski je optimizovan za pretraživače, a pored toga po Vašoj želji omogućava unos sadržaj na više jezika, što povećava opseg Vaših potencijalnih klijenata.

Administratorski panel sistema je na službenom jeziku i veoma jednostavan za korišćenje. Po želji, admin panel se može ponuditi i u jeziku po Vašem izboru.
Administratorski panel veoma jednostavan za korišćenje i do sada nikada nismo imali slučaj da klijent ima problem sa korišćenjem panela.

Sistem omogućava kreiranje neograničenog broja sledećih tipova stranica:
 • Tekstualne stranice
 • Kontakt stranice sa automatsko generisanim kontakt formularima
 • Galerije sa fotografijama dinamičnim prikazom slika sa specijalnim efektima
 • Stranice sa dokumentima
 • Stranice sa referencama (omogućavaju unos i idealan pregled logotipa, naziva firme, internet linka i sl.)
 • Miksovane stranice (Tekst + Slike + Ikonice + Linkovi + Mapa)
 • Blogovi, najave, novosti
 • Stranica sa ikonicama koje mogu voditi na bilo koju od gore navedenih već kreiranih stranica.
 • Mogućnost integracije eksternih linova
Pored upravljanja stranicama, sistem omogućava i upravljenje menijima i podmenijima, upravljenje fotografijama u Slideshow prikazu, personalizovanje SEO postavki – samostalno možete vršiti izmjenu ključnih riječi i opisa stranica koje utiču na pozicioniranost na pretraživačima, upravljanje korisnicima aplikacije i druge korisne opcije.

Sve dorade u skladu sa Vašim potrebama su moguće, obzirom da je naš veb tim kreator ovog  Sistema, a osnovni moto kojim smo se vodili prilikom kreiranja istog je da svojim klijentima ponudimo potpuno personalizovanu uslugu, tj. da svaki klijent dobije tačno ono što mu je potrebno.

Dizajn sajta je prilagodjen svim vrstama uredjaja (desktop i laptop računarima, iOS i android mobilnim I tablet uredjajima itd.)
 

Veb Centar Vam nudi kompletnu uslugu kako bismo Vas u potpunosti rasteretili u procesu izrade sajta (radimo izradu autentičnog grafičkog rešenja veb sajta, uredjivanje sadržaja Vašeg veb sajta, prevod sadržaja na sve željene jezike, pozicioniramo na pretrazivacima, profesionalno fotografisanje i obrdu fotografija, tehničku podršku po izradi sajta, obuku za ažuriranje istog itd.)

ZAHTJEV ZA IZRADU SAJTA

 
Ukoliko je vama, vašem privrednom društvu, organu ili organizaciji, potreban veb sajt, Veb Dizajn Studio Veb Centar može dizajnirati posebno prilagođen sajt, u skladu sa vašim ciljevima, poslovnom politikom ili drugim potrebama.
 
Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge, molimo iskoristite ovaj formular, a mi ćemo Vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
 
Tu smo da realizujemo sve Vaše ideje i da Vaš biznis podignemo na što viši nivo.
 

Anti Spam


Naš proces

Nakon formalnog dogovora sa ovlašćenim predstavnicima Veb Centra, o nalogu za izradu veb sajta, koordinator Veb tima Veb Centra sarađuje sa vama ili vašim ovlašćenim konsultantom, kako bi zajednički definisali sve neophodne detalje vezane za vaš nalog. To će nas uvjeriti da je projekat iniciran uz obostrano razumjevanje ciljeva vašeg veb sajta.

Članovi tima kreću sa dizajniranjem prvog nacrta dizajna. Nacrt vam se zatim dostavlja na uvid radi provjere da li kao takav ispunjava vaša očekivanja. Poboljšanja se počinju postizati ubrzo nakon vaših primjedbi i sugestija, koje možete pružiti veb dizajn timu (onlajn) ili direktno licu za kontakt.

Prvi nacrt dizajna, nakon konsultacije sa naručiocem postaje predmet revizije. Svaka revizija ima za cilj da osigura poboljšanja u narednom nacrtu dizajna, u odnosu na ranije verzije veb sajta. Nakon par uspješnih revizija, nacrt počinje da poprima oblik konačne verzije veb sajta spremne za objavljivanje.

Konačni nacrt dizajna je rezultat uzastopnih poboljšanja. Nakon što potvrdite da su prihvatljivi pripremljeni elementi dizajna, kao naručilac odobravate objavljivanje veb sajta, nakon njegovog uredjivanja.

Vrlo važan korak u izradi veb sajta, upravo je vaša priprema i dostavljanje potrebnih grafičkih sadržaja (logotipa, fotografija i sl.) audio, video zapisa i tekstova, koje želite da objavite, izuzev ukoliko za taj posao ovlastite Veb Centar.

Savjetujemo da prethodno izvršite smisaonu, jezičku i gramatičku kontrolu pripremljenih tekstova i provjeru kvaliteta foto, audio i video materijala ili da to povjerite našem timu.

Onda kada svi grafički i tekstualni sadržaji budu ugradjeni u finalno odobrenu verziju, a nakon konačne kontrole, vaše "zeleno svjetlo" označiće saglasnost da se veb sajt istakne (upload-uje) na Internet server za hostovanje. Nalogom iz prve faze objavljivanje može biti odredjeno kao obaveza Veb Centra ili radnja o čijem će izvršenju odlučiti naručilac. Ukoliko obaveza objavljivanja nije na Veb Centru, putem e-mail-a će vam biti dostavljeni fajlovi koji čine gotov sajt, tako da ih sami možete hostovati i objaviti.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt

 • Vojvode Maša Đurovića 4/a,
 • Lamela 3-4, Sprat 2, ST 11,
 • 81000 Podgorica, Crna Gora
 • +382 67 235 558
 • office@webcenter.me
 • Podrška: +382 67 235 711

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER