O nama


Veb Centar d.o.o., sa sjedištem u Crnoj Gori,  vodeća je firma za veb dizajn, grafički dizajn i Internet konsalting,  usmjerena na stvaranje posebno kreiranih veb rješenja, prilagođenih za postizanje željenih rezultata na planu Internet marketinga.

Za kreacije Veb Centra zaslužan je internacionalni tim profesionalaca, angažovanih u Njemačkoj, Austriji, Italiji, Srbiji i Crnoj Gori, koji se bave izradom ličnih i poslovnih Internet prezentacija, portala, internet marketingom i konsaltingom, optimizacijom sajtova za pretraživanje, grafičkim dizajnom i organizacijom prodaje putem interneta.

Svaka vrijedna poslovna ideja dobija krila lansiranjem profesionalno dizajniranog veb sajta. Internet je redefinisao načine obavljanja poslovnih transakcija, a vaš veb sajt predstavlja kapiju ka ovim poslovnim šansama.

Autentično onlajn prisustvo je postalo nezamjenjivi imperativ, od izuzetnog značaja za svakog privrednog subjekta pa i za vas, ukoliko vam je cilj da konkurišete za dominantnu poziciju u vašoj privrednoj grani. Nije važno samo prezentovati poslovnu strategiju kompanije kroz veb sajt, već je podjednako važno uključiti potencijalne korisnike i partnere u razgovor.

Zato Veb Centar svojim klijentima nudi „poslovno-centričnu“ grupu rješenja koja pomažu da se svaki subjekat usmjeri ka tome da postane lider u svom segmentu poslovanja.Naši klijentiKONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt

  • Vojvode Maša Đurovića 4/a,
  • Lamela 3-4, Sprat 2, ST 11,
  • 81000 Podgorica, Crna Gora
  • +382 67 235 558
  • office@webcenter.me
  • Podrška: +382 67 235 711

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER